ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΟΡΘΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Κάθε επιχείρηση τροφίμων έχει την ανάγκη ύπαρξης εκπαιδευμένου προσωπικού για την εφαρμογή, έλεγχο και αξιολόγηση του Συστήματος της εταιρείας, καθώς και την κατανόηση του τομέα ασφάλειας των τροφίμων ώστε να συμμορφώνετε με την νομοθεσία. Η τήρηση της νομοθεσίας καθιστά νόμιμες τις επιχειρήσεις που εφαρμόζουν Συστήματα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων και κατ’ επέκταση νόμιμα τα προϊόντα που παράγουν. Για την ορθή ερμηνεία και κατανόηση των Νομοθεσιών δημιουργείτε η ανάγκη για ενημέρωση και εκπαίδευση του προσωπικού που εργάζεται σε επιχειρήσεις τροφίμων.

Απευθύνεται σε:

Σκοπός Εκπαιδευτικού Προγράμματος:

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα επιτρέπει στους συμμετέχοντες να κατανοήσουν τις βασικές και ειδικές νομοθεσίες (ανάλογα με το είδος τρόφιμου) που αφορούν τα τρόφιμα και πώς αυτές μπορούν να εφαρμοστούν σωστά από τις εταιρείες τροφίμων. Οι συμμετέχοντες θα αντιληφθούν τι χρειάζεται να κάνουν για να συμμορφωθούν με την κάθετη εθνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία τροφίμων και πού αυτές εφαρμόζονται.

Ημερομηνία: 27/05/2025 | Διάρκεια:  7 ώρες | Τρόπος Διεξαγωγής: Διαδικτυακά

Κόστος Εκπαιδευτικού Προγράμματος: Αρχικό Κόστος: 280€ / Επιχορήγηση από ΑνΑΔ: 140€ / Τελικό Πληρωτέο ποσό : 140€

Σε ποιον μπορώ να απευθυνθώ;
Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών