ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ | BRC

Στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα αναλύονται το περιεχόμενο, η δομή και οι απαιτήσεις του προτύπου BRITISH RETAILCONSOTRIUM (BRC) GLOBAL STANDARD FOR FOOD SAFETΥ.
Στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα παρουσιάζονται η ανάλυση των απαιτήσεων του προτύπου BRC Global Standard for Food Safety, οι ομοιότητες και οι διαφορές με την προηγούμενη έκδοση, καθώς και η διαδικασία και οι απαιτήσεις επιθεώρησης και πιστοποίησης.
Τα κεφάλαια που αναφέρονται είναι:

  1. Δέσμευση της Ανώτερης Διοίκησης,
  2. Σχέδιο ασφάλειας τροφίμων – HACCP,
  3. Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας και Ασφάλειας των Τροφίμων,
  4. Πρότυπα για τις εγκαταστάσεις,
  5. Έλεγχος προϊόντος,
  6. Έλεγχος διεργασιών,
  7. Προσωπικό,
  8. High-risk, high-care and ambient high-care production risk zones
  9. Απαιτήσεις για τα εμπορευόμενα προϊόντα»

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα περιλαμβάνει πρακτικά παραδείγματα και μελέτες περιπτώσεων και απευθύνεται σε:

Ολοκληρώνοντας το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα οι συμμετέχοντες θα μπορούν να κατανοήσουν τις βασικές αρχές των προτύπων BRC, θα μπορούν να αναπτύξουν, να εφαρμόσουν και να αξιολογήσουν Ιδιωτικά Πρωτόκολλα Ασφάλειας Τροφίμων – BRC και τέλος θα αποκτήσουν εμπειρία πρακτικής εφαρμογής μέσω παραδειγμάτων και ασκήσεων.
Μετά την ολοκλήρωση του εκπαιδευτικού προγράμματος, χορηγείται Πιστοποιητικό Παρακολούθησης με πιστοποίηση TÜV AUSTRIA Academy.
Σε ποιον μπορώ να απευθυνθώ;
Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών