Κάθε επιχείρηση που εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων έχει την ανάγκη ύπαρξης εκπαιδευμένου προσωπικού για την εφαρμογή, έλεγχο και αξιολόγηση του Συστήματος της εταιρείας, καθώς και την κατανόηση του τομέα ασφάλειας των τροφίμων. Όλες οι επιχειρήσεις τροφίμων είναι υποχρεωμένες σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό (ΕΚ) 852/2004 να εφαρμόζουν διαδικασίες που βασίζονται στις αρχές HACCP, επομένως υπάρχει η ανάγκη για ενημέρωση και εκπαίδευση στις απαιτήσεις για την προετοιμασία και εφαρμογή της μελέτης HACCP.
Απευθύνεται σε:
Σκοπός Εκπαιδευτικού Προγράμματος:
Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα επιτρέπει στους συμμετέχοντες να κατανοήσουν τις αρχές HACCP και να εφαρμόσουν αυτές στις μονάδες που εργάζονται. Οι συμμετέχοντες θα αντιληφθούν τι χρειάζεται να κάνουν για να συμμορφωθούν με τις απαιτήσεις της Ευρωπαϊκής Νομοθεσίας για την υποχρεωτική εφαρμογή της μελέτης HACCP και θα μάθουν τα στάδια ετοιμασίας της μελέτης HACCP, συμπεριλαμβανομένων των ενεργειών που απαιτούνται πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την εφαρμογή της μελέτης.
Ημερομηνία: 25/06/2024 | Διάρκεια: 7 ώρες | Τρόπος Διεξαγωγής: ΟΝLINE
Κόστος Εκπαιδευτικού Προγράμματος: Αρχικό Κόστος: 280€ / Επιχορήγηση από ΑνΑΔ: 140€ / Τελικό Πληρωτέο ποσό: 140€