BRC GLOBAL STANDARD FOR FOOD SAFETY | LEAD AUDITOR

Το πενθήμερο αυτό εκπαιδευτικό πρόγραμμα παρέχει την κατανόηση του Προτύπου όσον αφορά στο πρωτόκολλο, στις απαιτήσεις και στον τρόπο μιας αποτελεσματικής επιθεώρησης. Οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν έναν εμπεριστατωμένο οδηγό για τις απαιτήσεις του προτύπου και θα μάθουν πώς να αναλαμβάνουν μία επιθεώρηση BRCGS, συμπεριλαμβανομένου του αποτελεσματικού σχεδιασμού, της διεξαγωγής και της αναφοράς της επιθεώρησης. Οι τεχνικές επιθεώρησης θα εξασκηθούν και θα αναπτυχθούν, ώστε να συμπεριληφθούν οι ικανότητες των επιθεωρητών που απαιτούνται από τους ελεγκτές του συστήματος της Παγκόσμιας Πρωτοβουλίας για την Ασφάλεια των Τροφίμων (GFSI).

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν προηγούμενη γνώση των συστημάτων διαχείρισης ποιότητας και του ελέγχου στον σχετικό τομέα παραγωγής και να έχουν ολοκληρώσει ένα μάθημα ανάλυσης κινδύνων και κρίσιμων σημείων ελέγχου (HACCP) διάρκειας τουλάχιστον δύο ημερών.

Στο τέλος του μαθήματος αξιολογούνται με εξετάσεις. Η επιτυχής ολοκλήρωση αυτού του προγράμματος, συμπεριλαμβανομένων των εξετάσεων, αποτελεί μέρος της εκπαίδευσης που απαιτείται για να γίνει κάποιος επιθεωρητής BRCGS.

Πριν από το εκπαιδευτικό πρόγραμμα απαιτείται η γνώση / μελέτη του προτύπου.

Σε ποιους απευθύνεται:

Στο τέλος του προγράμματος οι συμμετέχοντες θα μπορούν να:

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση των τελικών γραπτών εξετάσεων, χορηγείται Πιστοποιητικό Επικεφαλής Επιθεωρητή BRCGS. Σε περίπτωση αποτυχίας στις τελικές γραπτές εξετάσεις, χορηγείται Βεβαίωση Παρακολούθησης BRCGS.
Σε ποιον μπορώ να απευθυνθώ;
Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών