Η TÜV AUSTRIA Cyprus διοργάνωσε το workshop «FOOD FRAUD AND FOOD DEFENSE RISK ASSESSMENT», με εισηγητή τον κύριο Ανδρέα Ζήσιμο.
Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Atlantica Miramare Beach και συμμετείχαν επαγγελματίες του χώρου, σύμβουλοι και στελέχη επιχειρήσεων. Μέσα από παρουσιάσεις, ασκήσεις και case studies επιτεύχθηκε η αξιολόγηση, ο έλεγχος και η εκτίμηση επικινδυνότητας σε σχέση με τη νοθεία τροφίμων και την βιοασφάλεια των εγκαταστάσεων μιας επιχείρησης, ενώ παράλληλα μοιράστηκαν οι εμπειρίες και η τεχνογνωσία των συμμετεχόντων και δημιουργήθηκαν εποικοδομητικές συζητήσεις.


