FSPCA Preventive Controls for Human Food

Σύμφωνα με τη νομοθεσία, οι εταιρείες με εξαγωγική δραστηριότητα στις ΗΠΑ, πρέπει να έχουν τουλάχιστον ένα PCQI (Preventive Control Qualified Individual), βασική ευθύνη του οποίου θα είναι να αναπτύξει – διαμορφώσει – αναβαθμίσει το σχέδιο ασφάλειας των τροφίμων της επιχείρησης (Food Safety Plan) σύμφωνα με τις απαιτήσεις της νέας νομοθεσίας και θα έχει την επίβλεψη της εφαρμογής του σχεδίου.
Ο κανόνας του FSMA για την ορθή παρασκευαστική πρακτική, την ανάλυση κινδύνου και τα προληπτικά μέτρα που βασίζονται στον κίνδυνο για τα τρόφιμα για τον άνθρωπο (που αναφέρονται ως προληπτικοί έλεγχοι για τα τρόφιμα που προορίζονται για τον ανθρώπινη κατανάλωση) αποσκοπεί στη διασφάλιση της ασφαλούς παρασκευής/ μεταποίησης, συσκευασίας και διατήρησης τροφίμων για ανθρώπινη κατανάλωση.
Το νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα εκπαιδεύει τους συμμετέχοντες για να γίνουν οι PCQI. Μετά την ολοκλήρωση του εκπαιδευτικού προγράμματος, χορηγείται Πιστοποιητικό Παρακολούθησης από την TÜV AUSTRIA Cyprus.
Σε ποιον μπορώ να απευθυνθώ;
Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών