FOOD SAFETY CULTURE – REQUIREMENTS

Κάθε επιχείρηση που εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων έχει την ανάγκη ύπαρξης εκπαιδευμένου προσωπικού για την εφαρμογή, έλεγχο και αξιολόγηση του Συστήματος της εταιρείας, καθώς και την κατανόηση του τομέα ασφάλειας των τροφίμων. Όλες οι επιχειρήσεις τροφίμων είναι υποχρεωμένες σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό (ΕΚ) 852/2004 να εφαρμόζουν διαδικασίες που βασίζονται στην βελτίωση της κουλτούρας του προσωπικού σε θέματα ασφάλειας τροφίμων.

Απευθύνεται σε:

Σκοπός Εκπαιδευτικού Προγράμματος:

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα επιτρέπει στους συμμετέχοντες να κατανοήσουν τις απαιτήσεις για την εφαρμογή ενός πλάνου για την βελτίωση της νοοτροπίας ασφάλειας τροφίμων στις μονάδες που εργάζονται. Οι συμμετέχοντες θα αντιληφθούν τι χρειάζεται να κάνουν για να συμμορφωθούν με τις απαιτήσεις της τροποποιημένης Ευρωπαϊκής Νομοθεσίας (ΕΚ) 852/2004 για την υποχρεωτική εφαρμογή ενός πλάνου βελτίωσης νοοτροπίας της κουλτούρας για την ασφάλεια τροφίμων και θα μάθουν τα στάδια ετοιμασίας αυτού του πλάνου, συμπεριλαμβανομένων των ενεργειών που απαιτούνται πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την εφαρμογή του.

Ημερομηνία: 19/10/2023 | Διάρκεια:  6 ώρες | Τρόπος Διεξαγωγής: Διαδικτυακά

Κόστος Εκπαιδευτικού Προγράμματος: Αρχικό Κόστος: 250€ + 47,50€ ΦΠΑ / Επιχορήγηση από ΑνΑΔ: 102€ / Τελικό Πληρωτέο ποσό με ΦΠΑ: 195,50€

Σε ποιον μπορώ να απευθυνθώ;
Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών